top of page
Over

Veldkamp producties

Het verhaal van Veldkamp Producties begint in 1947 met de geboorte van Ben Veldkamp in Luttenberg. Hij begon zijn carrière als dj bij het alom bekende tv programma TopPop. Daarna had hij nog een groot aantal platenzaken, genaamd Walk-in opgericht en daar vele jaren met plezier aan gewerkt.

Ben Veldkamp als DJ
Ben Veldkamp bij TopPop

In 1985 besloot Ben een punt te zetten achter zijn DJ-carrière. Ook was hij destijds nog eigenaar van vijf platenzaken, maar van alleen deze platenzaken zou hij niet gelukkig worden. Via een kennis uit de licentiewereld wist Ben de rechten tot de Fabeltjeskrant te bemachtigen. Daarom besloot Ben in dat jaar het bedrijf Ben Veldkamp Producties BV op te richten. Doordat hij al connecties had in de entertainment sector, was het bedrijf al vanaf het verkrijgen van zijn eerste licentie een enorm succes. Al snel volgden andere karakters, zoals Alfred Jodocus Kwak en Bert & Ernie van Sesamstraat.

Annelet, de dochter van Ben ging van jongs af aan vaak mee naar de verschillende shows en evenementen. Doordat ze van zo’n jonge leeftijd al in aanraking kwam met het bedrijf, wist Annelet eigenlijk al meteen wat ze later wilde doen; aan de slag in haar vaders bedrijf. Zodra ze eindelijk oud genoeg was, ging ze meteen aan de bak! Na haar studie kreeg ze een vaste aanstelling op kantoor en in 2015 heeft zij met veel liefde de zaak overgenomen van haar vader Ben.

Annelet Veldkamp met Bob de Bouwer
Ben Veldkamp tijdens zijn pensioen

Inmiddels is Veldkamp Producties BV gegroeid tot een professioneel bedrijf met een grote groep gepassioneerde medewerkers en biedt het onderdak aan vele bekende tekenfilm-, gaming- en televisiehelden. Ben geniet inmiddels van zijn welverdiende pensioen in het zonnige Spanje en Annelet werkt nog altijd met evenveel passie aan het mooie familiebedrijf.

Onze missie

Bij Veldkamp Producties toveren we dagelijks een lach op de gezichten van jong en oud.

 

Dit doen we aan de hand van ons tomeloze enthousiasme en passie voor het vak. Wij stoppen al onze zorg en passie in het neerzetten van de leukste Meet & Greets, Evenementen en Shows met de leukste bekende karakters.

Het team van Veldkamp Producties: Annelet Veldkamp, Michelle Luijken en Elliot Gouw

Meet the Veldkamp crew!

Waarom boeken bij Veldkamp Producties?

Veldkamp Producties is de partij met het grootste aantal A-list karakters van Nederland! Van al onze karakters zijn wij de officiële licentiehouder. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

Met al bijna 40 jaar ervaring in ons vakgebied en tomeloze passie gaan wij nog elke dag met plezier aan de slag voor onze opdrachtgevers. Onze karakters zijn echte publiekstrekkers en maken gegarandeerd jullie evenement tot een succes. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste bekende kinderhelden voor jouw locatie!

Om te zorgen dat onze karakters jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Met trots zijn we licentiehouder van:

Aardman logo.png
Hasbro logo.png
PatMat logo.png
Wildbrain CPLG logo.png
Acamar Logo.png
IMPS logo.png
Rovio logo.png
Warner logo.png
BBC logo.png
Mattel logo.png
Sega logo.png

Onze partners

Met grote trots zijn wij de uitvoerende partij voor de volgende opdrachtgevers:

Wil je ook bij het team horen?

Veldkamp Producties is al bijna 40 jaar een begrip in de wereld van familie-entertainment. Dit hebben wij uiteraard ook te danken aan onze gepassioneerde collega's. Omdat het een echt familiebedrijf is, zijn onze lijntjes kort en kun je als onderdeel van het team echt het verschil maken!

Vacatures:

Per direct zijn we op zoek naar een:

- Enthousiaste acteur

~

- Vrolijke begeleider

Klik snel op de functietitels om meer te weten en te reageren!

Adres

Veldkamp Producties

Zomerdijk 52A

3143 CT Maassluis

Bellen?

+31 6 533 81 909

Mailen?

info@veldkamp-producties.nl

bottom of page