top of page
Boek het "Dansen met het Zandkasteel show!"
Logo Zandkasteel

In deze populaire show wordt er veel gezongen en gedanst met Sassa, Toto en Koning Koos onder begeleiding van een presentator. Met deze sterren en een prachtig decor wordt het een onvergetelijke middag voor de kinderen.

 

Na de show is er uiteraard ruimte voor een Meet & Greet, zodat de kinderen met Sassa, Toto en Koning Koos op de foto kunnen of om gewoon even lekker te knuffelen!

Informatie

Show

De Zandkasteel show is inclusief:

  • 30 minuten durende spetterende show

  • 30 minuten Meet & Greet 

  • Licht en geluid geschikt voor 350 personen, extra licht en geluid op aanvraag mogelijk

Een podium is eventueel los bij te boeken.

Voor de shows is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Zandkasteel BG.jpg

Wanneer je de Zandkasteel show boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van het Zandkasteel in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je de superleuke Zandkasteel show boeken? Tijdens onze shows zorgt onze vrolijke presentator samen met Koning Koos, Sassa en Toto voor een spetterende ervaring. Kinderen en ouders worden uitgenodigd om gezellig mee te gaan zingen en dansen tijdens onze interactieve shows. Na de show is er uiteraard een leuke meet & greet zodat iedereen op de foto kan gaan, een high five kan krijgen en lekker kan knuffelen. Of je de show nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest wilt hebben, wij hebben altijd de juiste show voor jouw locatie!

 

Onze shows zijn echte publiekstrekkers, daarbij is communicatie ook erg belangrijk, uiteraard helpen we je hiermee ook graag! Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet wanneer de show plaatsvindt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze shows en kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page