top of page
Boek de "Welkom in de Piekepolder show" met Brandweerman Sam!
Brandweerman Sam logo

In deze vrolijke mini show gaan we op bezoek in Piekepolder, waar Brandweerman Sam woont. Het wordt al snel duidelijk waarom Sam een echte held is.

 

Na een leuk verhaal en veel zingen en swingen is er natuurlijk ook nog tijd om deze held van dichtbij te ontmoeten en met hem op de foto te gaan.

Informatie

Show

 

De Brandweerman Sam show is inclusief:

  • 30 minuten durende spetterende show

  • 30 minuten Meet & Greet 

  • Licht en geluid geschikt voor 350 personen, extra licht en geluid op aanvraag mogelijk

Een podium is eventueel los bij te boeken.

Voor de shows is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Brandweerman Sam BG.jpg

Wanneer je de Brandweerman Sam show boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van Brandweerman Sam in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je de superleuke Brandweerman Sam show boeken? Tijdens onze shows zorgt onze vrolijke presentator samen met Brandweerman Sam voor een spetterende ervaring. Kinderen en ouders worden uitgenodigd om gezellig mee te gaan zingen en dansen tijdens onze interactieve shows. Na de show is er uiteraard een leuke meet & greet zodat iedereen op de foto kan gaan, een high five kan krijgen en lekker kan knuffelen. Of je de show nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest wilt hebben, wij hebben altijd de juiste show voor jouw locatie!

 

Onze shows zijn echte publiekstrekkers, daarbij is communicatie ook erg belangrijk, uiteraard helpen we je hiermee ook graag! Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet wanneer de show plaatsvindt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze shows en kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page