top of page
Boek de "Bob's Bouwclub" show met Bob de Bouwer!
Bob de Bouwer logo

Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een evenement of winkelcentrum. In deze nieuwe show maakt Bob de Bouwer er een onvergetelijke middag voor de kinderen van. Met een leuk, interactief verhaal en bekende liedjes van Bob de Bouwer geeft u wat extra’s aan uw bezoekers.

 

Na de show is er uiteraard ruimte voor een meet & greet. De kinderen kunnen met deze stoere held op de foto of gewoon even een handje schudden met deze ster!

Informatie

Show

 

Bob's Bouwclub show is inclusief:

  • 30 minuten durende spetterende show

  • 30 minuten Meet & Greet 

  • Licht en geluid geschikt voor 350 personen, extra licht en geluid op aanvraag mogelijk

Een podium is eventueel los bij te boeken.

Voor de shows is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Bob de Bouwer BG.jpg

Wanneer je de Bob de Bouwer show boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van Bob de Bouwer in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je de superleuke Bob de Bouwer show boeken? Tijdens onze shows zorgt onze vrolijke presentator samen met Bob de Bouwer voor een spetterende ervaring. Kinderen en ouders worden uitgenodigd om gezellig mee te gaan zingen en dansen tijdens onze interactieve shows. Na de show is er uiteraard een leuke meet & greet zodat iedereen op de foto kan gaan, een high five kan krijgen en lekker kan knuffelen. Of je de show nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest wilt hebben, wij hebben altijd de juiste show voor jouw locatie!

 

Onze shows zijn echte publiekstrekkers, daarbij is communicatie ook erg belangrijk, uiteraard helpen we je hiermee ook graag! Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet wanneer de show plaatsvindt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze shows en kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page