top of page
Boek een Meet & Greet met:
Tweety logo

Tweety is de gele kanarie in de reeks tekenfilms van Warner Bros. Looney Tunes en Merrie Melodies. Ondanks dat hij vaak gezien wordt als een meisje, is deze vrolijke vogel eigenlijk een jongetje. Tweety is een onschuldig klein vogeltje met een zoet en zachtaardig karakter. Hij woont samen in Granny’s huis waar hij vaak in een kooi zit, Granny is heel beschermend tegenover Tweety en probeert de kat Sylvester vaak weg van hem te houden. Sylvester is zijn grootste rivaal die Tweety het liefst wil opeten, maar gelukkig is Tweety hem altijd te slim af.

 

Deze vrolijke en lieve kanarie zorgt voor een onvergetelijke Meet & Greet voor jong en oud.

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Tweety fladdert in de lucht
Tweety BG.jpg

Wanneer je Tweety boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Tweety in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Tweety boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page