top of page
Boek een Meet & Greet met:
Tom & Jerry logo

Wie kent deze ondeugende kat en muis niet? Deze tekenfilmserie gaat om de grijze kat Tom en de bruine muis Jerry. Het is een duo dat niet met elkaar, maar ook zeker niet zonder elkaar kan! Vaak zit Tom achter Jerry aan maar krijgt hij hem net niet te pakken, Jerry is hem gewoonweg te slim af! Zo zie je maar dat het niet zo veel uitmaakt hoe groot je bent! Al generaties lang weten deze 2 bliksemstralen iedereen te boeien met hun hilarische kat- en muisspelletjes. 

 

Tom & Jerry zijn bekend en geliefd bij alle generaties en een hit op ieder evenement. 

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Tom & Jerry logo
Tom & Jerry BG.jpg

Wanneer je Tom & Jerry boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascottes van Tom & Jerry in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Tom & Jerry boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page