top of page
Boek een Meet & Greet met:
Taz logo

Deze Tasmaanse duivel staat bekend om zijn onstilbare etenslust en het razendsnel kunnen ronddraaien als een wervelwind. We hebben het natuurlijk over niemand anders dan de Tasmanian Devil, beter bekend als "Taz". Taz heeft in vele Looney Tunes tekenfilms en bioscoopfilms gespeeld, in de jaren 90 heeft Taz zelfs zijn eigen tekenfilmserie gehad genaamd Taz-Mania.

 

Wanneer Taz honger krijgt vreet hij alles wat op zijn weg komt! Van stenen tot bomen en bosjes! Hij staat verder bekend om zijn korte lontje, ongeduld en ietwat dommige persoonlijkheid. Waar Taz ook komt, hij zet graag de boel op stelten! 

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Taz whirlwind
Taz BG.jpg

Wanneer je Tasmanian Devil boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Taz in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Taz boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page