top of page
Boek een Meet & Greet met:
Sylvester logo Looney Tunes

Ik geloof dat ik een poesiekat zag!? Aldus de bekende woorden van Tweety. We hebben het uiteraard over de kat Sylvester! Sylvester is onlosmakelijk verbonden met het vrolijke vogeltje Tweety. Dat komt omdat hij altijd op jacht is naar het vogeltje maar helaas voor de kat is Tweety hem altijd net even te slim af. Dit resulteert in vele hilarische situaties tussen de twee waarbij Sylvester nooit zomaar opgeeft! 

 

Sylvester is 1 van de Looney Tunes en kan alleen worden geboekt, maar het is ook leuk om deze kat samen met Tweety te boeken! Dan kan het klassieke kat en…vogel spel echt beginnen! Deze sluwe maar lieve kat kijkt uit om iedereen te ontmoeten!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Sylvester Looney Tunes met zijn handen over elkaar
Sylvester BG.jpg

Wanneer je Sylvester boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Sylvester in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Sylvester boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page