top of page
Boek een Meet & Greet met:
Sonic logo

Sonic is de immens populaire en stoere held die bekend staat om zijn ongelofelijke snelheid. Zijn bijnaam is de Blue Blur, omdat hij zo snel kan rennen dat je alleen een blauwe waas voorbij ziet vliegen! Hij rent snel, denkt snel en eet zelfs snel! Sonic is altijd op zoek naar het volgende avontuur, de volgende uitdaging en de volgende overwinning. Terugtrekken en opgeven staan niet in het woordenboek van Sonic. Zijn favoriete eten is chilidogs, een soort hotdog met chili eroverheen, daarvoor kun je hem altijd wakker maken!

 

Je kent Sonic misschien wel van een van de vele videogames, series en films waar hij in speelt. Doordat hij in de jaren 90 al een eerste game op zijn naam kreeg en in de afgelopen jaren in meerdere films en series speelde, is Sonic enorm populair bij kinderen van alle leeftijden en zelfs volwassenen! Deze publiekstrekker kan ook op jouw evenement langskomen!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Sonic Boom kijkt stoer
Sonic BG.jpg

Wanneer je Sonic boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Sonic in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Sonic boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page