top of page
Boek een Meet & Greet met:
Shaun het Schaap logo

Shaun het Schaap (Shaun the Sheep) is bekend van de gelijknamige Britse geanimeerde stop-motion kinderserie. De Nederlandse versie ging in juni 2007 in première op Nickelodeon en is nu nog op Z@ppelin en Netflix te zien.

 

Shaun is een intelligent schaap, dat iedere keer kleine avonturen beleeft op de boerderij waar hij woont. Hij is geen kuddedier, zoals de andere schapen en komt hierdoor regelmatig in bijzondere situaties terecht, samen met de herdershond Bitzer, de schapen uit de kudde en de andere boerderijdieren.

 

De volgende karakters uit de Shaun the Sheep serie zijn te boeken voor een Meet & Greet:

 

Shaun is jong en intelligent. Hij probeert de kudde vaak te redden van een probleem, maar veroorzaakt ze soms ook zelf. Ook brengt hij de schapen in grappige situaties.

 

Timmy is het kleinste schaap van de kudde. Hij is erg nieuwsgierig, maar ook intelligent en heeft altijd een speen in zijn mond.

 

Bitzer is de schaapshond die controle zou moeten hebben over de schapen, maar vaak is het net andersom. Bitzer wilt niks liever dan een rustig leven, maar door de ondeugende schapen wordt dat vaak lastig gemaakt.

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Shaun het Schaap laat je graag iets zien
Shaun, Timmy, Bitzer BG.jpg

Wanneer je Shaun het Schaap boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Shaun het Schaap in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Shaun het Schaap boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page