top of page
Boek een Meet & Greet met:
Powerpuff Girls logo

Suiker, zout en alles waar je van houdt! Dat waren de ingrediënten om de Powerpuff girls tot leven te brengen. Blossom, Bubbles en Buttercup, met deze drie stoere meiden moet je echt geen ruzie krijgen! Ze staan met hun superkrachten altijd klaar om hun stadje 'Townsville' te redden van allerlei monsters, echte helden dus! 

 

Blossom is de leider van de groep, ze raakt van de drie meiden ook het minst snel in paniek. Ze is iemand die snel de situatie onder controle heeft.

Bubbles is het meest kinderachtig en ook het makkelijkst bang te maken. Ze erg lief en haar liefelijke karakter maakt haar vaak ook het minst sterk in een gevecht.

Buttercup is de tomboy van de groep en daarmee ook de sterkste van de drie. Echter denkt ze vaak ook niet goed na voordat ze iets waardoor ze soms wel eens in de problemen komt.

 

De Cartoon Network serie is nu te kijken op HBO Max en ze waren zelfs te zien in de bioscoop met hun eigen film!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Blossom, Bubbles en Buttercup geven een high five
Powerpuff Girls BG.jpg

Wanneer je de Powerpuff Girls boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascottes van de Powerpuff Girls in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met de Powerpuff Girls boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page