top of page
Boek een Meet & Greet met:
Fabeltjeskrant logo

Dag lieve kijkbuiskinderen! Meneer de Uil is een belangrijk personage uit de televisieserie De Fabeltjeskrant. Hij leest het nieuws uit de Fabeltjeskrant voor aan de kijkbuiskinderen, zoals hij die noemt. Zo zijn alle kijkers op de hoogte van de gebeurtenissen uit het dierenbos in Fabeltjesland. Hele generaties zijn opgegroeid met deze populaire serie. Ook de volwassenen genoten van de knipoog naar de actualiteit en naar de veranderingen in de Nederlandse samenleving.

 

50 jaar geleden was deze kindervriend voor het eerst op televisie. Eind 2018 kwam de eerste bioscoopfilm uit en vanaf begin 2019 is de vernieuwde serie op Netflix te zien.

 

Wilt u Meneer de Uil ook uitnodigen op uw evenement? Uw gasten zullen het fantastisch vinden om hem in het echt te kunnen ontmoeten! Oogjes dicht en snaveltjes toe!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Meneer de Uil kijkt bedenkelijk op de boekingspagina
Meneer de Uil BG.jpg

Wanneer je Meneer de Uil boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Meneer de Uil in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Meneer de Uil boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page