top of page
Boek een Meet & Greet met:
Dikke Dik logo

Wie is er niet opgegroeid met de boekjes van Dikkie Dik? Deze lieve oranje kater is bedacht door schrijfster Jet Boeke. Ze werd uitgedaagd iets leuks te verzinnen voor de allerkleinsten om in het televisieprogramma Sesamstraat te verwerken. Ze had zelf een kat die Dikkie Dik heette en ze maakte deze kat de hoofdpersoon van de prentenboekjes die perfect geschikt waren om voorgelezen te worden. Op 3 maart 1978 verscheen Dikkie Dik voor het eerst op televisie. Sindsdien is Dikkie Dik niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur en heeft hij de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen!

 

De levensgrote Dikkie Dik is mega zacht en ontzettend lief, die wil je zeker een dikke knuffel geven!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Dikkie Dik kijkt door een venster
Dikkie Dik BG.jpg

Wanneer je Dikkie Dik boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Dikkie Dik in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Dikkie Dik boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page