top of page
Boek een Meet & Greet met:
Troetelberen logo

Troetelland is de plek waar de troetelbeertjes wonen. Het is een magische plek die bestaat uit wolken en regenbogen. Ze kunnen van hieruit alle kinderen op de wereld zien en in de gaten houden. Zodra er iets mis is, horen ze het troetelalarm en komen ze in actie. Met de spreuk “troetelbeertjes straal” voeren zij elk hun magie uit.

 

Funshine/Zonnebeer is een troetelbeer (Care Bear). Deze knuffelbeer zorgt er graag voor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Zijn gevoel voor humor zorgt ervoor dat hij altijd het middelpunt is van ieder feestje. Funshine heeft een lachende zon op zijn buik, wat perfect zijn stralende persoonlijkheid vertegenwoordigt.

 

Share bear/Eerlijkheidsbeertje houdt van bakken, dat is te zien aan de twee hartvormige lollies op haar buik! Share bear houdt erg van delen, ze vindt het niet nodig om gierig te zijn. Als jij vrijgevend bent dan zullen anderen namelijk ook met jou delen! Sharing is caring!

 

Deze twee Troetelberen houden van het uitdelen van knuffels! Graag laten ze hun persoonlijkheid zien op jullie evenement, dan heb je de keuze of je Funshine of Share bear uitnodigt!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Funshine kijkt blij naar de boekingspagina
Troetelberen BG.jpg

Wanneer je de Troetelberen boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascottes van de Troetelberen in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met de Troetelberen boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page