top of page
Boek een Meet & Greet met:
Teletubbies logo

De Teletubbies Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po wonen samen in een huis in Teletubbieland. Met elkaar beleven zij vele avonturen en verkennen zij de wereld om zich heen. Boven alles houden ze allemaal heel erg van knuffelen!

 

Tinky Winky is de grootste Teletubbie, hij is lief, zachtaardig en een beetje een dromer. Hij kan af en toe een beetje besluiteloos zijn maar is daardoor ook heel bedachtzaam.

Dipsy is groen en houdt van dansen. Hij is funky en hip en doet laat maar al te graag zijn dansmoves aan iedereen zien!

LaaLaa is een echte artiest, ze houdt van zingen en dansen. Ze is een bundel van positieve energie!

Po is de kleinste van de Teletubbies. Po springt graag op en neer, wanneer ze dat doet steekt ze haar handen en voeten uit als een ster.

 

Al vanaf 1997 bestaan de Teletubbies en na een korte stop zijn ze in 2014 met een vernieuwde serie gestart. De Teletubbies zijn hierdoor bij jong en oud bekend en maken van elke Meet & Greet een magisch moment.

 

De Teletubbies zijn naast een Meet & Greet ook te boeken voor een minishow!!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 40 minuten 

3 x 30 minuten

 

 


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

De Teletubbies kijken je aan op de boekingspagina
Teletubbies BG.jpg

Wanneer je de Teletubbies boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascottes van de Teletubbies in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met de Teletubbies boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page