top of page
Boek een Meet & Greet met:
Daffy Duck logo

Wanneer we het hebben over één van de bekendste eenden in de wereld. We hebben het dan uiteraard over Daffy Duck! Deze prettig gestoorde zwarte eend met explosieve persoonlijkheid is 1 van de oudste Looney Tunes, wist je dat hij eerder speelde in een tekenfilm dan Bugs Bunny? 

 

Daffy heeft een prettig gestoorde persoonlijkheid en weet altijd de aandacht naar zich te trekken. Hij heeft een haat/liefde verhouding met Bugs Bunny, soms is hij zijn beste vriend, soms is hij stikjaloers op het konijn. Hierdoor is het hilarisch om dit duo samen te zien, maar apart kan natuurlijk ook! Hij is bekend bij jong en oud, dus gegarandeerd wordt een bezoekje van Daffy een groot succes op jullie evenement!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Daffy Duck boos
Daffy BG.jpg

Wanneer je Daffy Duck boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Daffy Duck in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Daffy Duck boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page