top of page
Boek een Meet & Greet met:
Bumba logo

Hooggeëerd publiek! Mogen wij aan jullie voorstellen: de ietwat ondeugende, vrolijke clown Bumba! Wanneer je jonge (klein)kinderen hebt of als je zelf jong van geest bent ken je hem misschien wel. Bumba is bekend van de gelijknamige serie die te zien is op Ketnet. Hier maakt hij de allerleukste avonturen mee met zijn vriendjes.

 

Wij zijn ontzettend trots om aan te kondigen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Studio 100. Dat betekent dus dat je Bumba vanaf nu bij ons kunt boeken voor een vrolijke Meet & Greet! Bumba staat te popelen om jullie allemaal te ontmoeten! Hij kijkt er naar uit om met jullie allemaal op de foto te gaan een lach op jullie gezicht te toveren.

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Bumba houdt ballonnen vast
Bumba BG.jpg

Wanneer je Bumba boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Bumba in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Bumba boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page