top of page
Boek een Meet & Greet met:
Bugs Bunny logo

Bugs Bunny is een van de bekendste tekenfilmfiguren ter wereld, je kent hem waarschijnlijk wel van bijvoorbeeld de Looney Tunes of de Space Jam films. Hij is zo’n bekendheid dat hij zelfs zijn eigen ster heeft op de Hollywood Walk of Fame! Tijdens het eten van een wortel stelt hij de vraag: “Ehh, what’s up doc?” Bugs is een slim, charismatisch, gewiekst konijn en dit geeft hem altijd een voordeel over zijn rivalen. 

 

Ben je op zoek naar een vrolijke, ondeugende noot tijdens een evenement? Bugs Bunny komt graag bij jullie langs!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Bugs Bunny houdt een wortel vast en lacht
Bugs Bunny BG.jpg

Wanneer je Bugs Bunny boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Bugs Bunny in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Bugs Bunny boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page