top of page
Boek een Meet & Greet met:
Brandweerman Sam logo

Deze dappere brandweerman beleeft elke keer opnieuw spannende avonturen met z’n vrienden. Brandweerman Sam is op elk moment bereid in actie te komen wanneer dat nodig is. Hij is echt heldhaftig, betrouwbaar en een echte een teamspeler, hierdoor is hij het perfecte rolmodel voor de kinderen van het dorpje Piekepolder.

 

Wilt u een brandje laten blussen? Of op de foto met Brandweerman Sam? Deze populaire held doet dit maar al te graag!

 

Deze Meet & Greet zal plaatsvinden voor een door ons meegebrachte banner en Brandweerman Sam mag niet op de locatie rondlopen.

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Brandweerman Sam kijkt stoer
Brandweerman Sam BG.jpg

Wanneer je Brandweerman Sam boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Brandweerman Sam in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Brandweerman Sam boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page