top of page
Boek een Meet & Greet met:
Bob de Bouwer logo

Zonder twijfel de bekenste bouwvakker ter wereld! Er is geen klus te groot voor deze held en gedurende zijn klussen leren kinderen alles over problemen oplossen en samenwerken. Bob is al sinds 1998 op televisie en is al meer dan 20 jaar onderdeel van de Veldkamp-familie. Hij heeft in die tijd al meer dan duizend succesvolle Meet & Greets gedaan en ondanks dat hij al zo lang meeloopt is hij nog steeds een erg geliefd karakter. 

 

Het bouw-thema is zeer passend bij winkelopeningen, eerste paalhandelingen, verbouwingen en heropeningen. 

Bob de Bouwer neemt altijd een prachtige achterwand mee, zodat er mooie foto's gemaakt kunnen worden, helemaal in Bob de Bouwer thema. 

Kunnen wij het maken? Nou en of! 

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Bob de Bouwer klust erop los
Bob de Bouwer BG.jpg

Wanneer je Bob de Bouwer boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Bob de Bouwer in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Bob de Bouwer boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page