top of page
Boek een Meet & Greet met:
Logo van Bing

Het lieve konijntje Bing geniet van de vrolijke peutertijd. Hij is nieuwsgierig, zit vol energie en leeft heel erg in het nu. Omdat Bing zo jong is, maakt hij allerlei dagelijkse dingen voor de eerste keer mee.

 

Flop is een oranje knuffelkonijn, hij is geduldig, eerlijk en let altijd op Bing. Flop vermaakt Bing en kalmeert hem wanneer hij met een probleem wordt geconfronteerd.

 

Deze award-winnende serie is speciaal aangepast voor televisie vanuit de originele Bing boekjes van Ted Dewan. Hierin viert Bing zijn vrolijke peutertijd, daarin maakt hij grootse dingen mee tijdens kleine momenten. In Nederland en België is Bing te zien op NPO Z@ppelin, Ketnet, Videoland, VRT Max, Amazon Prime Video, YouTube en de Bing: kijk, speel, leer app!

 

Bing is een van onze populairste karakters en kan met recht een publiekstrekker worden genoemd! Het maken van mooie herinneringen…Het is een Bing ding!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Bing en Flop boeken voor een meet en greet
Bing & Flop BG.jpg

Wanneer je Bing boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Bing in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Bing boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page