top of page
Boek een Meet & Greet met:
Paddington logo

Dit aandoenlijke, klungelige beertje is ontstaan in 1958 in een boek van Michael Bond. De bedenker van Beertje Paddington raakte geïnspireerd door een eenzame teddybeer die hij vond in een winkel tijdens zijn kerstinkopen vlakbij Paddington station in Londen. De familie Brown vond het beertje bij het treinstation waar hij op zijn koffer zat met de notitie: “Zorg alsjeblieft voor deze beer”. Het beertje is vernoemd naar het treinstation waar hij gevonden is door de familie Brown. 

 

In 1989 kreeg beertje Paddington een eigen tekenfilmserie en in 2015 een bioscoopfilm. Deze film was een enorme hit en kreeg daarom een vervolg in 2017. In

2024 komt er weer een gloednieuwe film uit, zo zie je maar dat de wereld geen genoeg kan krijgen van deze grappige beer!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Beertje Paddington zit op zijn koffer en kijkt naar boven
Paddington BG.jpg

Wanneer je beertje Paddington boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Beertje Paddington in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Beertje Paddington boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page