top of page
Boek een Meet & Greet met:
Angry Birds logo

Het begon als een spelletje, waarbij je de Angry Birds tegen varkens en hun bouwwerken moest schieten met een katapult om hun eieren te beschermen. Dit werd een enorme hit voor jong en oud, iedereen speelde het op hun smartphone of tablet. Inmiddels is er een televisieserie, 2 bioscoop films, een heleboel merchandise en nog veel meer. Wie kent ze nou niet?

 

Bij ons kun je de populairste karakters, Red, Chuck en Bomb boeken voor een Meet en Greet. 

 

Red is de bekendste van alle Angry Birds. Hij heeft een erg kort lontje en neemt zijn taken erg serieus. Gelukkig kan hij tegenwoordig iets beter met zijn boosheid omgaan.

Chuck is een hyperactieve en soms rare vogel (letterlijk!). Hij zit altijd boordevol energie en kan niet stoppen met bewegen.

Bomb is een vogel met een explosieve persoonlijkheid. Ondanks zijn korte lontje is hij toch heel lief, teder en af en toe een beetje dommig.

 

Dit trio van gevogelte zal een gegarandeerd succes zijn op ieder evenement!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Bomb, Red en Chuck kijken naar je
Angry Birds BG.jpg

Wanneer je Angry Birds boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Angry Birds in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Angry Birds boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page