top of page
Boek de Stripfigurenparade!

Wij hebben vele leuke, stoere, grappige en lieve karakters in ons portfolio zitten. Soms kan het enorm lastig zijn er slechts eentje te kiezen voor op jouw evenement. Wij hebben de oplossing! Een van de meest knotsgekke evenementen die wij aanbieden is de stripfigurenparade. Hierbij kun je op zijn minst 5 van je favoriete kinderhelden uitkiezen die allemaal langskomen om iedereen te entertainen(meer is natuurlijk gezelliger!) Zo kun je zorgen dat er voor ieder wat wils is en kun je meerdere leeftijdsgroepen aanspreken. Eventueel onder begeleiding van muziek kunnen we een karakterparade lopen op jullie locatie. Aansluitend vinden er meerdere meet & greets plaats, zoveel karakters bij elkaar zijn echte publiekstrekkers. Al onze karakters staan te popelen om het land in te gaan en iedereen te voorzien van een knuffel, high five en natuurlijk een foto!

 

Bing, Sonic, Brandweerman Sam, Buurman & Buurman of toch een ander karakter? Het kan allemaal! Kijk gerust even bij onze meet & greet pagina welke karakters wij allemaal hebben, deze kunnen allemaal worden ingezet voor de stripfigurenparade! Een veelgehoorde vraag van onze klanten is dat de karakters zich tijdens de meet & greets zich verspreiden over de hele locatie, dit is geen enkel probleem, vraag ons gerust naar de mogelijkheden! We denken graag met je mee.

Informatie

Event

- Minimaal 5 karakters op 1 locatie (meer is natuurlijk gezelliger)

- 3 x 30 minuten meet & greet per karakter (parade neemt 1 slot in beslag)

- Klik hier om alle karakters te zien

- Afwijkend aantal karakters/wensen in overleg, neem gewoon even contact met ons op!

Voor de events is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Powerpuff Girls BG.jpg

Wanneer je de Stripfigurenparade boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licenties van alle karakters in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je de superleuke Stripfigurenparade boeken? Tijdens dit evenement komen er vele bekende kinderhelden langs op locatie. Uiteraard zijn er leuke meet & greets met jullie favoriete karakters om met iedereen op de foto te gaan, high fives uit te delen en lekker te knuffelen. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste evenement voor jouw locatie!

 

Onze evenementen zijn echte publiekstrekkers, daarbij is communicatie ook erg belangrijk, uiteraard helpen we je hiermee ook graag! Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet wanneer het event plaatsvindt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze evenementen en kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page