top of page
Boek het Smurfen evenement!
Logo van de Smurfen

Tijdens het Smurfen event zorgen wij ervoor dat jullie gasten op bezoek kunnen in een heus Smurfendorp! Hier konden de kinderen net als Schildersmurf een mooie tekening maken of lekker een kleurplaat in gaan kleuren. In Smurfin’s beautycorner kun je een stoere Smurfen glitter tattoo laten zetten. Zin in een spelletje? Dan kan je je uitleven tijdens een potje reuzenmemory, of test je zenuwen in Lolsmurfs zenuwspiraal. Wanneer je even wilt bijkomen kun je neerploffen op een van de zitzakken van Luilaksmurf en afleveringen van de Smurfen gaan kijken! Kortom: er is meer dan genoeg te doen tijdens het Smurfen event.

 

Dit event duurt 4 uur en is inclusief 4 x 30 minuten meet & greet met 1 smurf, extra smurfen zijn uiteraard bij te boeken. Hierbij heb je keuze uit Grote Smurf, Brilsmurf, Smurfin of een  normale Smurf. Tijdens de meet & greet gaat deze blauwe vriend met alle plezier met iedereen op de foto, worden er knuffels uitgedeeld en high fives gegeven!

 

Uiteraard zorgen wij voor Smurftastische begeleiders tijdens dit event die de kinderen helpen tekenen, kleuren en het zetten van glitter tattoo’s. Meer weten? Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

Informatie

Event

- Wij bouwen een heus Smurfendorp op

- Tekenen, kleuren, het zetten van kleurentattoo's, Smurfenspelletjes en TV-hoek

- 3 x 30 min. meet & greet met Smurf naar keuze bij fotobanner
- Extra Smurfen zijn bij te boeken, prijs op aanvraag

- Evenement duurt 4 uur maar kan worden uitgebreid

Voor de events is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Smurfen BG.jpg

Wanneer je het Smurfen event boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de Smurfen in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je het superleuke Smurfen evenement boeken? Tijdens onze evenementen zorgen we altijd voor superveel speelplezier onder toezicht van onze vrolijke begeleiders. Wij zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke tijd gaan hebben en naar hartelust kunnen kleuren en spelen. Ook komen de populaire Smurfen voor een leuke meet & greet op bezoek om met iedereen op de foto te gaan, high fives uit te delen en lekker te knuffelen. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste evenement voor jouw locatie!

 

Onze evenementen zijn echte publiekstrekkers, daarbij is communicatie ook erg belangrijk, uiteraard helpen we je hiermee ook graag! Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet wanneer het event plaatsvindt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze evenementen en kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page