top of page
Boek de Kleur- en Fotofabriek!

De Kleur en Fotofabriek is een innovatief evenement waar kinderen lekker aan de slag kunnen met een kleurplaat. Nu hebben wij al meerdere events waar dat kan, dus wat is er zo bijzonder aan de Kleur en Fotofabriek? Door middel van de magie van een greenscreen kunnen we een foto nemen van een kind (volwassenen mogen ook hoor) en deze perfect plakken op een kleurplaat. Zo kan ieder kind een co-ster zijn en naast zijn/haar favoriete held staan op een gepersonaliseerde kleurplaat!

 

De Kleur en Fotofabriek is te combineren met Bob de Bouwer, Brandweerman Sam, Buurman & Buurman, de Fabeltjeskrant of Bing. Het is een compleet verzorgd evenement met begeleiding en een fotograaf. Voor de echte fans is er ook een mogelijkheid om als extra een Meet & Greet toe te voegen. Kortom, een te gek evenement waar alle gasten lekker aan de slag kunnen en iedereen met een eigen kleurplaat met foto naar huis kan! Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Informatie

Event

 

- Keuze uit :

  • Bing

  • Bob de Bouwer

  • Brandweerman Sam

  • Buurman & Buurman

  • De Fabeltjeskrant

- Het maken van een leuke foto voor onze greenscreen, deze foto wordt op magische wijze op een kleurplaat met hun favoriete held gezet!

- Lekker kleuren onder begeleiding

- Inclusief fotograaf voor de greenscreen

- Evenement is uit te breiden met 3 x 30 min meet & greet

- Evenement duurt standaard 4 uur maar kan worden uitgebreid

Voor de events is er ook een professionele fotograaf bij te boeken (deze maakt sfeerfoto's tijdens het evenement, standaard zit er al een fotograaf bij voor de greenscreen)

Gallery KleurFoto Fabriek event 06.jpg

Wanneer je de Kleur-en Fotofabriek boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de karakters in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je het superleuke Kleur-en Fotofabriek boeken? Tijdens onze evenementen zorgen we altijd voor superveel speelplezier onder toezicht van onze vrolijke begeleiders. Wij zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke tijd gaan hebben en naar hartelust kunnen kleuren, knutselen en natuurlijk op de foto kunnen gaan! Eventueel kan het evenement worden uitgebreid met een leuke meet & greet. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste evenement voor jouw locatie!

 

Onze evenementen zijn echte publiekstrekkers, daarbij is communicatie ook erg belangrijk, uiteraard helpen we je hiermee ook graag! Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet wanneer het event plaatsvindt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze evenementen en kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page