top of page
Boek de Kerstparade!

Wanneer de donkere dagen er weer zijn, kijkt iedereen weer uit naar de feestdagen. Dan raken mensen weer lekker in een vrolijke, gezellige stemming. Wat is er dan leuker dan dit te vieren met je favoriete kinderhelden die speciaal voor de feestdagen zich prachtig hebben uitgedost in kerstoutfits! Kies op zijn minst 5 van de leukste karakters die je in de knusse kerstsferen wil meenemen om jouw evenement een daverend succes te maken(meer is natuurlijk gezelliger!). Onze karakters spelen graag een rol in de kerstparade met kerstmuziek op jouw locatie. Na de parade is er tijd om voor de karakters om het publiek te ontmoeten en met iedereen op de foto te gaan, uiteraard nemen ze ook graag de tijd voor een high five en een knuffel.

 

Bing, Sonic, Beertje Paddington, Bumba, de Smurfen of toch een ander karakter? Het kan allemaal! Kijk gerust even bij onze meet & greet pagina welke karakters wij allemaal hebben, deze kunnen allemaal worden ingezet voor de kerstparade! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!

Informatie

Event

- Minstens 5 karakters op 1 locatie (meer is natuurlijk gezelliger!)

- Karakters zijn uitgedost in kerstoutfits

- 3 x 30 minuten meet & greet per karakter (parade neemt 1 slot in beslag)

- Klik hier om alle karakters te zien

- Afwijkend aantal karakters/wensen in overleg, neem gewoon even contact met ons op!

Voor de events is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Decoratieve ornamenten

Wanneer je de Kerstparade boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licenties van alle karakters in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je de superleuke Kerstparade boeken? Tijdens dit evenement komen er vele bekende kinderhelden uitgedost in Kerstoutfits langs op locatie. Uiteraard zijn er leuke meet & greets met jullie favoriete karakters om met iedereen op de foto te gaan, high fives uit te delen en lekker te knuffelen. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste evenement voor jouw locatie!

 

Onze evenementen zijn echte publiekstrekkers, daarbij is communicatie ook erg belangrijk, uiteraard helpen we je hiermee ook graag! Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet wanneer het event plaatsvindt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze evenementen en kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page