top of page
Boek het Fabeltjeskrant event!
Fabeltjeskrant logo

Dag lieve kijkbuiskinderen! In ons Fabeltjeskrant event staat het bekendste karakter van de serie, Meneer de Uil centraal. Normaal leest hij het nieuws voor van de Fabeltjeskrant, maar nu komt hij graag langs om lekker te kleuren en te knutselen met iedereen! Onder toeziend oog van onze vrolijke begeleiders kan er naar hartelust een Fabeltjeskrant kleurplaat worden ingekleurd of kan je lekker aan de slag gaan met een knutselplaat. Ook kunnen kinderen als hun favoriete Fabeltjeskrant karakter worden geschminkt! Om de kids lekker bezig te houden kan er ook eventueel een leuke poppenkastvoorstelling worden bijgeboekt. Hierin worden de kinderen meegenomen in de avonturen van de Fabeltjeskrant!


Dit event duurt 4 uur, wij zorgen zoals altijd voor vrolijke begeleiders en Meneer de Uil komt gezellig langs voor een meet & greet van 4 x 30 minuten. Wij zetten de eventlocatie op en zorgen voor bankjes zodat iedereen kan zitten tijdens het kleuren en knutselen. Meneer de Uil krijgt ook een mooie fotolocatie met banner zodat iedereen het fotomoment op de mooiste manier kan vastleggen! Optioneel kan er ook een poppenkastvoorstelling worden bijgeboekt. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!

Informatie

Event

Dit 4 uur durende Fabeltjeskrant Event is inclusief:

  • 4 x 30 minuten Meet & Greet met Meneer de Uil

  • Kleuren en knutselen onder begeleiding

  • Schminken

  • Optioneel: Poppenkastvoorstelling van 4 x 15 minuten

Het event is eventueel uit te breiden met de Kleur en Fotofabriek

Voor de events is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Meneer de Uil BG.jpg

Wanneer je het Fabeltjeskrant event boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de Fabeltjeskrant in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je het superleuke Fabeltjeskrant evenement boeken? Tijdens onze evenementen zorgen we altijd voor superveel speelplezier onder toezicht van onze vrolijke begeleiders. Wij zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke tijd gaan hebben en naar hartelust kunnen kleuren en knutselen. Ook komt de populaire kinderheld Meneer de Uil voor een leuke meet & greet op bezoek om met iedereen op de foto te gaan, high fives uit te delen en lekker te knuffelen. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste evenement voor jouw locatie!

 

Onze evenementen zijn echte publiekstrekkers, daarbij is communicatie ook erg belangrijk, uiteraard helpen we je hiermee ook graag! Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet wanneer het event plaatsvindt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze evenementen en kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page