top of page
Boek het Brandweerman Sam event!
Brandweerman Sam logo

Wanneer Brandweerman Sam even geen brandjes te blussen heeft, komt hij graag met de kinderen kleuren en knutselen! Dat kan gezellig tijdens ons Brandweerman Sam evenement! Wij zorgen dat de kinderen en hun ouders meer dan genoeg te doen hebben. Wat denk je van een stoere Brandweerman Sam kleurplaat inkleuren? Of lekker de handjes uit de mouwen halen en aan de slag gaan met een van de knutselplaten! Uiteraard kan iedereen hun favoriete held ontmoeten voor een meet & greet, Brandweerman Sam neemt dan alle tijd om met iedereen op de foto te gaan, high fives en knuffels uit te delen! 

 

Dit event duurt 4 uur, wij zorgen zoals altijd voor vrolijke begeleiders en Brandweerman Sam komt 4 x 30 minuten langs voor een meet & greet. Wij zetten de eventlocatie op en zorgen voor bankjes zodat iedereen kan zitten tijdens het kleuren en knutselen. Brandweerman Sam krijgt ook een mooie fotolocatie met banner zodat iedereen het fotomoment op de mooiste manier kan vastleggen! Meer weten? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Informatie

Event

- Mooi Brandweerman Sam eventlocatie wordt opgebouwd

- Kleuren en knutselen onder begeleiding

- 4 x 30 min. meet & greet met Brandweerman Sam bij fotobanner

- Evenement duurt 4 uur maar kan worden uitgebreid

Voor de events is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Brandweerman Sam BG.jpg

Wanneer je het Brandweerman Sam event boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van Brandweerman Sam in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je het superleuke Brandweerman Sam evenement boeken? Tijdens onze evenementen zorgen we altijd voor superveel speelplezier onder toezicht van onze vrolijke begeleiders. Wij zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke tijd gaan hebben en naar hartelust kunnen kleuren en knutselen. Ook komt de populaire kinderheld Brandweerman Sam voor een leuke meet & greet op bezoek om met iedereen op de foto te gaan, high fives uit te delen en lekker te knuffelen. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste evenement voor jouw locatie!

 

Onze evenementen zijn echte publiekstrekkers, daarbij is communicatie ook erg belangrijk, uiteraard helpen we je hiermee ook graag! Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet wanneer het event plaatsvindt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze evenementen en kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page