top of page
Boek het Bob de Bouwer event!
Bob de Bouwer logo

Voor alle handige kids en ouders hebben we een evenement met de bekendste bouwvakker ter wereld. Wat is er leuker dan lekker te kunnen knutselen en kleuren met Bob de Bouwer! Wij zorgen voor leuke kleurplaten van Bob de Bouwer en meer dan genoeg spullen om te kleuren. Verder kunnen de kinderen ook lekker knippen en plakken met een van de Bob de Bouwer knutselprojecten. Kortom: meer dan genoeg te doen! Uiteraard komt Bob de Bouwer ook langs om te helpen knutselen, op de foto te gaan en high fives te geven!

 

Dit event duurt 4 uur, wij zorgen zoals altijd voor vrolijke begeleiders en Bob de Bouwer komt 4 x 30 minuten langs voor een meet & greet. Wij zetten de eventlocatie op en zorgen voor bankjes zodat iedereen kan zitten tijdens het kleuren en knutselen. Bob krijgt ook een mooie fotolocatie met banner zodat iedereen het fotomoment op de mooiste manier kan vastleggen! Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Informatie

Event

- Mooi Bob de Bouwer eventlocatie wordt opgebouwd

- Kleuren en knutselen onder begeleiding

- 4 x 30 min. meet & greet met Bob de Bouwer

- Evenement duurt 4 uur maar kan worden uitgebreid

Voor de events is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Bob de Bouwer BG.jpg

Wanneer je het Bob de Bouwer event boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van Bob de Bouwer in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je het superleuke Bob de Bouwer evenement boeken? Tijdens onze evenementen zorgen we altijd voor superveel speelplezier onder toezicht van onze vrolijke begeleiders. Wij zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke tijd gaan hebben en naar hartelust kunnen kleuren en knutselen. Ook komt de populaire kinderheld Bob de Bouwer voor een leuke meet & greet op bezoek om met iedereen op de foto te gaan, high fives uit te delen en lekker te knuffelen. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste evenement voor jouw locatie!

 

Onze evenementen zijn echte publiekstrekkers, daarbij is communicatie ook erg belangrijk, uiteraard helpen we je hiermee ook graag! Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet wanneer het event plaatsvindt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze evenementen en kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page