top of page
Boek een Meet & Greet met:
Bluey logo

Bluey is één van onze nieuwste karakters die we mochten verwelkomen in de Veldkamp familie. Deze 6 jarige pup is avontuurlijk, energiek en fantasierijk.

Bluey beleeft allerlei avonturen met haar zusje Bingo, “papa” Bandit en “mama” Chili. Het hele gezin speelt graag spelletjes met elkaar en iedere dag valt er wel iets te leren, voor de kids, maar ook zeker voor de ouders. Daarom kijken de ouders ook graag naar de afleveringen, te zien op Disney+ en Youtube. 

 

Mega populair in vele landen en nu ook een opkomende hit in de Benelux. 

Een Meet & Greet met Bluey is een feest voor het hele gezin!

Informatie

Meet & greet

Keuze uit:

1 x 45 minuten 

2 x 45 minuten

3 x 30 minuten

4 x 30 minuten


Overige tijden op aanvraag.

Voor de Meet & Greets is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Bluey kijkt blij en doet tadaa!
Bluey BG.jpg

Wanneer je Bluey boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van de mascotte Bluey in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je een meet & greet met Bluey boeken? Tijdens een meet en greet met onze looppoppen kunnen jij en je gasten jullie favoriete held ontmoeten en wordt er uiteraard meer dan genoeg tijd genomen voor high fives, foto’s en knuffels. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste kinderhelden voor jouw locatie!

 

Om te zorgen dat onze publiekstrekkers jouw event tot een succes maken helpen we je uiteraard ook graag met de communicatie. Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet dat hun favoriete kinderheld op bezoek komt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page