top of page
Boek het Play-Doh evenement!
Play-Doh logo

Play-Doh, wie kent het niet? Misschien heb je er zelf nog mee gespeeld of spelen je (klein)kinderen er nu zelfs mee! Play-Doh is hét speelgoed dat de kinderen helpt hun fantasie de vrije loop te laten gaan. Boetseren, vormpjes maken, kneden, knutselen, maar wist je dat Play-Doh ook heel leuke spullen heeft om lekker te kleuren en tekenen? Voor alle creatieve kinderen (en ouders natuurlijk ook) hebben wij het waanzinnig leuke Play-Doh evenement! Zo kan ieder kind lekker aan de slag met een hele ruime keuze aan Play-Doh speelgoed. De gele potjes klei zijn vast wel bekend, maar de klei kun je ook vormen in één van de superleuke speelsets. 

 

Is kleien toch niet hun ding? Dan kunnen ze ook gaan zitten aan een van de kleurtafels. Daar kunnen ze naar hartelust een mooie kleurplaat inkleuren van Doh-Doh of een van zijn vriendjes! Over Doh-Doh gesproken, hij is het levensgrote gele kleipotje met gekleurde deksel die graag de boel op stelten zet. Als optie kan er een Meet & Greet met Doh-Doh en vriendjes worden toegevoegd aan het evenement om de boel nog kleurrijker te maken.

 

Dit waanzinnig creatieve evenement is nu te boeken bij ons! Uiteraard zorgen wij voor vrolijke begeleiders die de kinderen helpen met kleien en kleuren. Ook nemen wij meer dan genoeg klei en kleurpotloden mee en natuurlijk ook de allerleukste Play-Doh speelsets! Nieuwsgierig geworden? Neem met ons contact op voor de mogelijkheden.

Informatie

Event

- Mooi Play-Doh gethematiseerd play-area

- Kleien met Play-Doh klei, speelsets en kleuren inclusief begeleiding
- Eventueel uit te breiden met 3x30 min. meet & greet met Doh Doh

- Evenement duurt standaard 4 uur maar kan worden uitgebreid

Voor de events is er ook een professionele fotograaf bij te boeken.

Banner 2.jpg

Wanneer je Play-Doh event boekt bij Veldkamp Producties, boek je rechtstreeks bij de partij die de officiële licentie van Play-Doh in handen heeft. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit, de beste prijs, de meest professionele aanpak en de grootste toegevoegde waarde op jouw evenement.

 

Wil je het superleuke Play-Doh evenement boeken? Tijdens onze evenementen zorgen we altijd voor superveel speelplezier onder toezicht van onze vrolijke begeleiders. Wij zorgen dat jouw gasten een onvergetelijke tijd gaan hebben en naar hartelust kunnen kleuren en kleien. Eventueel kan de populaire kinderheld Doh-Doh worden bijgeboekt voor een leuke meet & greet om met iedereen op de foto te gaan, high fives uit te delen en lekker te knuffelen. Of je evenement nou in een winkelcentrum, stadscentrum, op een festival of een (bedrijfs)feest plaatsvindt, wij hebben altijd de juiste evenement voor jouw locatie!

 

Onze evenementen zijn echte publiekstrekkers, daarbij is communicatie ook erg belangrijk, uiteraard helpen we je hiermee ook graag! Social media wordt steeds belangrijker en je wilt natuurlijk dat iedereen weet wanneer het event plaatsvindt. Vanzelfsprekend zou je dan graag een aantal mooie social media posts willen plaatsen, daar helpen we je graag mee! Wij hebben toegang tot de officiële artwork databases en beschikken zelf over hoge resolutie foto’s van onze evenementen en kostuumkarakters. Omdat wij uitsluitend met officieel gelicenseerde karakters werken is het in sommige gevallen nodig om goedkeuring te vragen bij de licentiegever. Uiteraard nemen wij deze zorg ook bij jullie uit handen!

Neem contact met ons op!

Wil je een karakter boeken? Of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op met onderstaande knop!

Liever mailen?

Liever bellen?

bottom of page